Læs herunder hvad nogle workshopdeltagere mener om workshop I i BiomekaniskeFodterapeutIndlæg.

Tina skriver: “Har fået mere styr på forfoden og nogle gode redskaber til at kikke på benlængdeforskel. Det er en god og billig måde at komme i gang med at lave indlæg.”

Anonym skriver: “Spændende med nye undersøgelser af forfoden og interessant at kunne sætte grader på”

Stor koncentration ved måling af forfodsvalgus med protractor (vinkelmåler)

Jane skriver: “Det har været godt at få kendskab til BiomekaniskeFodterapeutIndlæg og viden om 1. stråle problemer.”

Synnøve skriver “Jeg føler jeg har lært noget og er glad for at få en mappe med hvad vi har gennemgået. Det er sat overskueligt op, men der er stadig brug for at reflektere og øve sig så hurtigt som muligt, da der er meget at huske. God lærer med struktur.”

Mai skriver “Spændende nye metoder. Hælalignment – interessant. Nogle kolleger synes kurser er dyre, men her får du meget ny viden, et par indlæg og en kursusmanual, samt ikke mindst noget lækkert mad.”

Gunnva skriver: “det var en overraskelse, at bagfødder typisk står i varus og at få milimeter kan måles og har betydning.”

Anonym skriver: “brug af markeringer var godt”

Bende skriver: “det overraskede, at det er så nemt”

Trine skriver: “jeg skal gøre mere ud af forundersøgelser i min indlægsbehandling, og det overraskede, at jeg lærte nyt om foroden”

Helle skriver: “Det overraskede, at indlæg ikke altid er pelotte og svangstøtte og at pelotte ofte ikke er nødvendig, når bagfoden er korrekt. Det hele var godt, glæder mig til kursus 2”