Workshops.

Workshops bliver ændret til online kurser – er under udarbejdelse. Hav lidt tålmodighed – please

Disse workshops er for dig, der gerne vil komme godt igang med den biomekaniske tankegang og/eller skabe fantastiske resultater med din indlægsbehandling.

3 forskellige fortløbende workshops er planlagt. Deltagelse i workshop II forudsætter deltagelse i workshop I osv. Alle fodterapeuter er velkomne på workshops, også selvom du ikke vil fremstille BiomekaniskeFodterapeutIndlæg.

Se nærmere program og datoer for workshop I og workshop II nederst på siden.

Workshop I: Biomekaniske undersøgelser med fokus på for- og bagfødder, anterior linie, egen kontrol og fremstilling af et par BiomekaniskFodterapeutindlæg. Desuden kort ind på parametre som tibiatorsion, hofterotation og benlængdeforskel. Læs her hvad andre mener om workshp I

Workshop II: Vi går i dybden med tibia torsion, udvikling og behandling hos børn, samt andre årsager til in toeing. Hvornår indlægsbehandles? Hofterotation. Læs her hvad andre mener om workshop II

Workshop III: BiomekaniskeFodterapeutIndlæg til specifikke fejlstillinger.

 

Workshopprogrammer.

Program for workshop I:

På workshop I vil du få fuldstændig styr på bagfodsfejlstillinger og forfodsfejlstillinger, hvordan du undersøger og måler grad af stilling og du vil vide præcis, hvad du skal gøre ved dine indlæg, for at få dem til at fungere biomekanisk korrekt. Du vil få vist forskellige hjælpelinjer, som både kan være pædagogiske og en hjælp til selvkontrol. Vi vil kort komme ind på benlængdeforskel, tibiatorsion og hofterotation. Teorien og praktiske øvelser afprøves ved at fremstille et par BiomekaniskeFodterapeutIndlæg. Work shoppen er med fuld forplejning og afsluttes med evaluering og udlevering af manual. Workshoppen afholdes på en Klinik for Fodterapi for behagelige arbejdsstillinger.

Program for workshop II:

På workshop II vil du få indsigt i fejlstillinger hos børn, bl.a de vigtigste årsager til in-toeing. Du vil opnå færdigheder i at undersøge og udmåle grad af tibia torsion og hofterotation, samt hvordan der kan fremstilles indlæg med gangstyringsgænge. Workshoppen afholdes på en Klinik for Fodterapi for behagelige arbejdsstillinger.

Workshoppriser:

Pris workshop I: 1548,00 kr + moms       1935,00 kr. incl. moms.

Pris workshop II: 1148,00 kr. + moms      1435,00 kr. incl. moms.