Workshops i biomekanik sidst i januar 2016.

Posted on 13. okt, 2015 by in Ikke kategoriseret

Vil du med på workshops i biomekanik d. 30. og 31. januar 2016.

Workshop I afholdes i Aalborg d. 30. januar 2016

Workshop II afholdes i Aalborg d. 31. januar 2016

Absolut sidste tilmeldingsfrist er mandag d. 18. januar kl. 18.00.

Workshop I.

På workshop I går vi i dybden med teorien omkring bagfodens og forfodens positioner i forhold til fodens neutral position. Det følges op med undersøgelser på hinanden via ledtest, positioner, optegning af hjælpestreger og opmålinger af grader. Hjælpestreger er bl.a. en stiplet linje anteriort på nederste 1/3  af crus, der løber ud til caput af 2. dig. Denne linje bruges både som et hjælpeværktøj til egen kontrol og som et pædagogisk redskab til at forklare patienten, hvad der sker med foden i hvile og i neutral position. Dernæst ser vi på, hvad vi gør ved de forskellige afvigelser, der er i forhold til neutral positionen. Dagen afsluttes med at fremstille et par BiomekaniskeFodterapeutIndlæg, hvor der er suppleret med tilføjelser i forhold til den enkeltes fejlstillinger.

Workshop II.

På workshop II gennemgår vi børns udvikling fra det nyfødte barn, hvor alt er drejet indad, for at der var plads i livmoderen. Hvordan udviklingen er af tibiatorsionen fra in toeing til let out toeing, fra indadroteret hofte til normal position, fra forfod varus til normal forfod m.m. Hvornår kan og bør vi gribe ind? Hvornår er det for sent? Og endelig hvad kan vi gøre indlægsmæssigt. Hvordan fremstilles et indlæg med ganggænge, der stille og roligt vil påvirke forvandlingen mod det normale? Vi ser også på, hvornår afvigelser fra det normale – hos voksne i forhold til hofterotation og tibiatorsion, skal have supplerende behandling, da indlæg alene ikke kan klare opgaven.

Deltagelse på workshop II forudsætter deltagelse i workshop I.

Vi starter med morgenkaffe og der er fuld forplejning, hvor jeg har forberedt maden med størst mulig hensyntagen til hjernemad. En dejlig kollega fungerer som hjælpefe, således at jeg er til fuld rådighed under hele workshoppen.

Det vil glæde mig at være sammen med dig på en dejlig klinik med fokus på faglige udfordringer.

Læs mere og kom til link med tilmelding til workshop I og II HER

Leave a Reply