Workshops i september. Nyhed og gave.

Posted on 19. aug, 2015 by in Ikke kategoriseret

Indlæg om workshops i biomekanik i september, tilmeldingsdeadline, nyhed, gave mm.

 

  Skal du også med på kursus i biomekanik?

Workshop I afholdes i Hillerød d. 12. september 2015

Workshop II afholdes i Hillerød d. 13. september 2015

Absolut sidste tilmeldingsfrist er mandag d. 31. august kl. 18.00.

Workshop I.

På workshop I går vi i dybden med teorien omkring bagfodens og forfodens stillinger. Det følges op med undersøgelser på hinanden via ledtest, positioner, optegning af hjælpestreger og opmålinger af grader. Alt foregår med fodens neutralstilling som udgangspunkt. Dernæst ser vi på, hvad vi gør ved de forskellige afvigelser, der er i forhold til neutral positionen. Dagen afsluttes med at fremstille et par BiomekaniskeFodterapeutIndlæg, hvor der er suppleret med tilføjelser i forhold til den enkeltes fejlstillinger.

Workshop II.

På workshop II gennemgår vi børns udvikling fra det nyfødte barn, hvor alt er drejet indad, for at der var plads i livmoderen. Hvordan udviklingen er af tibiatorsionen fra in toeing til let out toeing, fra indadroteret hofte til normal position, fra forfod varus til normal forfod m.m. Hvornår kan og bør vi gribe ind? Hvornår er det for sent? Og endelig hvad kan vi gøre indlægsmæssigt. Hvordan fremstilles et indlæg med ganggænge, der stille og roligt vil påvirke forvandlingen mod det normale?

Fælles for de 2 workshops er, at de begge starter med morgenkaffe. Min dejlige kollega fungerer som hjælpefe, rydder af og sørger for frokost og eftermiddagskaffe. Desuden skærer hun frugt i mundrette stykker og sørger for vi ikke mangler noget. Takket være hende kan vi nå hele programmet på én dag. Jeg forbereder maden med størst mulig hensyntagen til sunde og nærende ingredienser til hjerne og mave.

Det vil glæde mig at være sammen med dig på en dejlig klinik med fokus på faglige udfordringer.

Læs mere og kom til link med tilmelding til workshop I og II HER

Gratis ½ dag til workshoppere.

Alle, der har været på et af mine Work shops i biomekanik, skulle gerne have modtaget særskilt mail med invitation til den annoncerede gratis halve dag. Det foregår d. 19. september i Fredericia. Send mig en mail, hvis du IKKE har modtaget invitationen.  Jeg har nemlig hørt fra et par stykker, der intet  har modtaget, og det kan jo desværre være tilfældet med flere.

Jeg vil bestemt meget gerne have flere tilmeldinger (vil være ked af at skulle aflyse igen).

KlubBiomekanik.

Er du mere til selvstudier? Har du det bedst med at sidde i ro og mag og fordybe dig i ét emne ad gangen?  Vil du have en større forståelse og komme godt i dybden med de enkelt emner? Vil du være en del af et netværk, der arbejder for at komme til en dybere forståelse for biomekanik, så er klubBiomekanik noget for dig. Du modtager hver måned et større dokument om et emne, og vi har adgang til et lukket forum, hvor vi kan debattere, stille spørgsmål og lægge mat. op. Det første emne om de 5 mest almindelige fejlstilling vil muligvis overraske dig. Du havde måske tænkt at andre fejlstillinger er mere almindelige? Det er i hvert fald, hvad min undersøgelse engang har vist. Dette dokument er samtidigt lidt overordnet og er ment som et oplæg, da de øvrige emner kun omhandler et enkelt område, er meget grundige og uddybende både med tekst og illustrationer.

Du kan læse mere om klubBiomekanik HER

Der finder du også en henvisning til salgssiden – eller kan du komme direkte til salgssiden HER

Gratis webinar.

Arbejdet med at udvikle nogle korte webinarer med forskellige emner skrider frem. Emner er f.eks. bagfoden. Forfoden. Forskelle på forfod valgus og plantarflekteret 1. stråle – for lige at nævne nogle.

Det foregår på den måde, at du kan tilmelde dig webinaret, som jeg udbyder på et bestemt tidspunkt. Du skal så logge dig på, og du kan høre mig og se, hvad jeg taler om. Du kan rolig tilmelde dig, for skulle du blive forhindret, vil du få tilsendt en optagelse af webinaret. Det får alle deltagere, så de evt. kan genhøre hele webinaret eller dele deraf.

I dette øjeblik kan jeg afsløre, at de nok bliver lidt forsinkede!!!!

Nyhed i Webshoppen.

2 armet vinkelmåler er nu på lager   Du bruger den f.eks. til at måle graderne af forfod varus eller forfod valgus. Optegn Anterior Linje. Sæt foden i neutral position og læg den ene arm mod forfoden – under capites. Læg den anden arm parallel med Anterior Linje og aflæs vinklen, som svarer til antallet af grader, som forfoden står i fejlstilling. Du finder den i webshoppen BiomekaniskeFodterapeutIndlæg under “Undersøgelsesremedier”. På workshop I instrueres du i brugen af den 2 armede vinkelmåler.

Vær også opmærksom på den tidligere nyhed: inversions rampe. Den pålimes oftest medialt på indlægget – f. eks. når der både er bagfod varus og forfod varus.

Gratis gave.

Alle der køber mindst 3 par såler i webshoppen i resten af august og i september får en gratis vinkelmåler med ordren (Værdi 95,- + moms). Bemærk max. 1 stk. pr. kunde.

Leave a Reply