Velkommen til mit site 01.maj 2012.

Posted on 01. maj, 2012 by in Ikke kategoriseret

Biomekanik for fodterapeuter.

Kun for fodterapeuter.

Som det fremgår af site-adressen, er indholdet tiltænkt fodterapeuter. Jeg kan ikke forhindre nogen i at læse med på siden, men hvis du ikke er fodterapeut, så forvent ikke, at jeg på nogen måde responderer på kontakt.

Tankerne og forberedelserne har været længe på vej, og NU skydes det hele i gang.

Passionen: Fremstilliing af indlæg efter biomekaniske principper. Jeg startede mit bekendtskab med biomekanik i 1990 og har forsøgt at blive klogere på emnet siden. Ikke lige lidenskabeligt hele tiden, men adskillige sider er tygget igennem på vejen frem til det, jeg forstår i dag. Der er stadig en del, der ikke ligger helt klart, og det vil det helt sikkert også blive ved med, da det er et fagligt område i konstant udvikling. Guruer er ikke enige på alle punkter, og ny viden kommer hele tiden til, hvilket jo kun gør det hele endnu mere spændende. Som min indsigt blev større, blev fremstilling af indlæg efter biomekaniske principper min helt store passion.  I nogle år legede jeg med tanken om at skrive en bog om emnet på godt dansk, men den er aldrig blevet helt færdig. I mine gemmer ligger altså en dejlig masse materiale, som bare venter på at blive tilpasset og implementeret i flere fodterapeuters indlægsliv.

Vidensdeling. Gennem 6 år var jeg en del af dynamicFeet konceptet, og jeg fik derved en del kendskab til fodterapeutstandens viden om biomekanik. Nu hvor jeg ikke længere er bundet af rammerne for det koncept, er jeg ikke i tvivl om, at jeg kan bidrage med viden og erfaring på flere fronter. Der er særlige områder, hvor der med ganske lidt ny viden, vil kunne gøres en væsentlig forskel for vore patienter. Tilmelder du dig nyhedsbrev nederst på siden, vil du modtage et dokument om Bevægelse omhandlende grundviden omkring planer og akser.

Gratis materiale og kurser. Hvilke tanker jeg har omkring spørgeskema, gratis materiale, forskellige former for kursustilbud, workshops, lukket klub og forum, indlæg, der med enkle metoder nemt kan tilpasses og meget mere, vil jeg komme mere i detaljer med i de kommende uger.

Visionen: indlægsfremstilling er en naturlig fodterapeutopgave. Hvis jeg må være lidt dramatisk, så vil jeg fortælle, at mit hjerte bløder, når jeg oplever at andre faggrupper mere og mere overtager indlægsfremstillingen i det ganske land.  Jeg mener, at vi fodterapeuter med vores uddannelsesmæssige baggrund og mulighed for opfølgning af en given indlægsbehandling, burde være selvskrevne indlægsbehandlere, men sådan er virkeligheden desværre ikke.  Jeg har en vision om, at være med til at ændre dette, da jeg tror på, at det kan lade sig gøre på relativt få år. Det kræver naturligvis en indsats både fra mig, men absolut også fra den enkelte fodterapeutkollega, hvis vi sammen skal ændre verden.

Nysgerrig efter mere? Har jeg vakt din nysgerrighed, så tilmeld dig nyhedsbrev

2 Responses to “Velkommen til mit site 01.maj 2012.”

 1. Malene Munk 30 november 2017 at 11:45 #

  Hej. Sikke en spændende side du har her. Jeg vil meget gerne modtage nyt fra dig og biomekanikkens verden.

  • Hanne 30 november 2017 at 12:26 #

   Hej Malene. Velkommen til biomekanikkens verden. Glæder mig til at være i kontakt med dig, og håber jeg kan levere, lige det du ønsker. Venlig hilsen
   Hanne Malcho


Leave a Reply